PRIVACY voor contactgegevens die u invult

In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL certificaat.

SSL is een krachtig instrument bij het beschermen van klanten of bezoekers tegen misbruik van gegevens die op websites worden ingevuld of opgehaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan creditcardgegevens.

Websitebezoekers herkennen een website met SSL verbinding aan het gesloten slotje in de adresbalk van de browser en https:// voor een webadres, en voor een SSL verbinding is een SSL certificaat nodig dat verstrekt is aan één specifieke website. De browser geeft dus altijd aan dat de communicatie veilig en versleuteld is, maar ook dat de bezoeker alle relevante informatie over de eigenaar van de het certificaat op kan vragen, om zeker te weten dat de vertrouwelijke informatie naar de juiste ontvanger gaat.

Gezien het feit dat wij slecht uw emailadres vragen om u antwoord te kunnen geven, vinden wij het overdreven om een dure SSL verbinding aan te schaffen. Indien u vindt dat uw privacy hiermee geschonden wordt dient u niet akkoord te gaan, geen email naar ons te versturen maar gewoon te bellen.

Voor alle duidelijkheid; indien u aanvinkt dat u akkoord gaat met deze voorwaarde, dan gaat u akkoord met het gebruik van het door u opgegeven emailadres, zodat wij u kunnen antwoorden op de door u gevraagde informatie of andere mededeling via ons emailformulier op de contactpagina of éénmalige tevredenheidsreactie voor Goolgle-places, zodat wij nog makkelijker te vinden zijn.
U stelt, met het aanvinken, dat uw privacy daarmee niet geschonden is. Tevens verklaren wij dat uw emailadres niet voor commerciële doeleinden van ons of aan derden zal worden doorgegeven.


Dit sluit het email contact formulier van DESLIzorg - PGB consulent; advies, bemiddeling en ondersteuning.