Virus alerts van Web Design & Support

Op deze pagina proberen wij u als gebruiker wat ondersteuning te geven, maar vooral te waarschuwen
voor nieuwe virussen en wormpjes middels de up-to-date lijst van SOPHOS.
Een goede nederlandstalige site over trojans, wormen en virussen.Een goede nederlandstalige site over virussen.
Op deze site staat veel informatie over trojans, wormen en virussen. Hoe te herkennen, wat de specifieke eigenschappen zijn, waar ze zich verstoppen en vooral hoe (handmatig) te verwijderen. Er staan ook linken op naar programmaatjes (fixes) downloaden die specifiek voor bepaalde virussen zijn. Dit omdat die krengen tegenwoordig allereerst je virusscanner onbruikbaar maken.
Uiteraard is er ook de website van je eigen virusscanner.
Op deze sites staan vaak ook programmaatjes (fixes) om te downloaden. Deze tooltjes zijn specifiek voor bepaalde virussen. Omdat die krengen tegenwoordig allereerst de virusscanner onbruikbaar maken is het verstandig deze appart te bewaren. Indien op floppy-disk, vergeet deze dan niet tegen schrijven te beveiligen zodat deze vrij van virussen blijft.
Hieronder staan de meeste virusscanners met of een link naar de betreffende pagina waar de fixen staan of een beschrijving waar te zoeken.
Bij een aantal kan je zelfs je PC onLine scannen. Dit is wel zo prettig omdat sommige virussen je virussanner uitschakelen.
Grisoft logo  Verwijder progjes van Grisoft - AVG
Symantec logo  Verwijder progjes Symantec - NORTON
Kaspersky logo  Verwijder progjes Kaspersky - Anti Virus
 OnLine virusscanner van Kaspersky
McAfee logo  Verwijder progje McAfee - STINGER
Trendmicro logo  Trendmicro - PC Cillin heeft geen progjes
 OnLine virusscanner van Trend Micro
Hardnekkige virussen.
Ondanks dat sommige virussen al een aantal jaren oud zijn zwerven ze nog steeds rond. Hieronder staan staan een paar hardnekkige en de link naar een beschrijving hoe ze te verwijderen.
September 2002 - BugBear-Tanatos;
houdt van creditcard nummers !
 
De leverancier van deze up-to-date Virus Top-10 en uiteraard ook van Antiv Virus software Koppeling naar speciale instructie voor het handmatig verwijderen van een VIRUS
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via de contactpagina.
Dit is de HOME pagina van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit is een profielschets van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de referenties van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de beschermings tips van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit is de contact pagina met email formulier van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het MKB een doeltreffende website kan maken en het onderhoud ervan kan verzorgen. Alles tegen een aantrekkelijke prijs.