Profielschets van Web Design & Support

( Hoe pakken wij zoiets nu aan . . . . )
Speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB) maken wij, in overleg met u, een toepasselijke site tegen een betaalbare prijs.
Tijdens het hele proces van bedenken via ontwerp tot resultaat houden wij nauw contact met u omtrent de vorderingen, verloop en eventuele wijzigingen.
Kleuren, achtergronden, teksten en plaatjes/logo's worden in nauw overleg, met u als klant, bepaald.
Simpel, eenvoudig maar toch leuk, opvallend en goed is het motto.
Hierbij moet men denken aan een site bestaande uit een hoofdpagina met daaronder 5 tot 9 sub-pagina's.
Dit kan bij ons al voor een prijs voor €149,= (excl. BTW) per pagina wanneer met één door ons bekende 'template' gewerkt wordt. Dit is inclusief het betreffende stylesheet (CSS).
Een pagina wordt gelijk gesteld aan een A4-tje met tekst inclusief plaatjes en foto's.
Kant en klaar aangeleverd grafisch materiaal wordt zonder meerkosten meegenomen tijdens de implementatie.
Fotobewerking, tekenwerk en grafische vormgeving is tegen meerprijs!
Bovendien kunnen wij de adminstratieve kant, zoals het aanvragen van een Domeinnaam en selecteren van een provider, ook verzorgen. Hosting doen wij dus niet zelf.
Verder verzorgen wij de testen voor de verschillende browsers en het uploaden naar uw provider.
Voor de wat grotere bedrijven verzorgen wij ook Intranet met eigen webserver op Linux platform.
Ook webbased documentatie, instructies en databases verzorgen wij voor zowel intern als extern gebruik.
Uiteraard verzorgen wij ook de inhoud van uw website zodat deze aantrekkelijk blijft en altijd van de laatste informatie voorzien is.
Tenslotte: Wat we NIET doen is "Verkopen via het net" dat bij de meesten bekend is als e-commerce of e-business.
( Waar hebben we dit al gedaan .... )
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via de contactpagina.
Dit is de HOME pagina van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de referenties van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de VIRUS allerts van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de beschermings tips van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit is de contact pagina met email formulier van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het MKB een doeltreffende website kan maken en het onderhoud ervan kan verzorgen. Alles tegen een aantrekkelijke prijs.