REFERENTIES van Web Design & Support

De volgende sites geven een indruk van wat Web Design & Support beschrijft in de  profielschets
( Hoe wij bepaalde ontwerpen hebben verzorgd . . . . )
1 van onze medewerkers.
Dit is het Curriculum Vitae van Marc J.A. Rust.
Een compleet en duidelijk overzicht van de werkzaamheden met print en download faciliteiten, persoonlijke gegevens en een foto.
CoŲp. Ver. Design Engineering Service & Logic Implement u.a.
Een vereniging voor FREELANCERS werkzaam in de (petrochemische) industrie.
Deze site geeft meer uitleg over de CoŲp. Ver., de twee handelsnamen en de respectievelijke ervaringen, gesorteerd per opdrachtgever.
FietsRepas / BikeReps   © 2008-2012
Deze website is gemaakt voor een initiatief om bij de klant kleine reparaties aan fietsen uit te voeren.
Bij particulieren maar vooral op de werkplek van mensen die de fiets gebruiken voor woon-werk verkeer.
Naast de introductie en een korte prijslijst, is er ook ruimte voor review, tips en advies.
Voor 2012 is een vernieuwde site met een uitgebreide prijslijst en toevoeging van extra info gemaakt. Omdat er wordt meegedaan in het gemeentelijke project ZOEF is er hiervoor een reglement toegevoegd.
Portal van GIDS-DWO   © 2006
In navolging van het intranet en geautomatiseerde folderbeheer van GIDS (zie volgende referentie) kwam de vraag om de website te voorzien van een actieve startpagina.
Actief in die zin dat het personeel zelf, zonder vertraging en met foto, het laatste nieuws kan plaatsen op het moment dat het relevant is. Dit is gerealiseerd met een achterliggende database die gevuld wordt middels een beveiligd invoerscherm.
Vanwege de ombouw is de kleurstelling en indeling meteen aangepast zodat de site er wat frisser, gezonder uit ziet. De technische verbetering werd met CSS bereikt.
het Digitale Informatie Centrum van Gids-DWO   © 2003-2005
GIDS is de afkorting van GGZ Infowinkel Dienst & Service. U kunt daar terecht voor informatie en advies over psychische problemen, ziektebeelden, instellingen etc. De diensten worden gratis verleend.
DWO staat voor Delft, Westland en Oostland; de regio waar ze actief zijn.
Voor deze winkel hebben wij een compleet intranet opgezet met web-based database programma's, richtlijnen, standaardformulieren en technische informatie waarvan wij hier een deel laten zien.
Met name de volledig te bewerken database van het Folderbeheer is een prettig automatiserings hulpstuk voor de medewerkers van GIDS.
Aktie tegen foute verkeersboetes via krant en website   © 2003-2004
Door verkeerde procedures en gebrek aan coördinatie tussen de politie Haaglanden en de Gemeente Delft werd in 2003 een tweetal, goed bedoelde flitspalen geplaatst bij de kruising van de provinciale weg en de Westlandseweg.
Het resultaat van wat er zoal fout kan gaan en hoe het recht zegevierde na de aktie van deze website kunt u hier volledig nalezen.
PCBO 'de ARK'   © 2000-2003
Protestants Christelijke Basis School 'de ARK' te Delft.
Deze site wordt niet meer door ons onderhouden. Het voorbeeld komt uit het archief!
Een beschrijving waar de school voor staat, waarom en hoe dat beleidsmatig wordt ingevuld.
Duidelijke informatie die constant ter beschikking is voor de ouders en verzorgers.
Verder nog reportages van diverse activiteiten.
Veel uren zijn besteed aan navigatie en beperkt houden van het menu. Daardoor werd ook de onderverdeling uit de onderwerpen van de schoolgids een flink karwei. Maar ook het artestieke werk voor het logo en de achtergrond consumeerden de nodige uurtjes.
Voor de huidige website gaat men eerst naar de de  STICHTING PCBO  waar de scholen in het menu staan.
Huizenjacht in Frankrijk   © 2005-2010
Op zoek naar een geschikt huis in Frankrijk.
Één van onze medewerkers is sinds 2005 op zoek naar een huis in Frankrijk om deels te gaan wonen maar ook om te werken of iets te ondernemen. De reis naar het zoekgebied is met de auto maar zijn zoektocht is merendeels op de fiets. Simpelweg omdat er dan beter rond gekeken wordt maar ook om de conditie op peil te houden.
Om niet steeds het verhaal opnieuw te moeten vertellen aan vrienden en familie is deze site opgezet.
BC - LvD   © 2003
Bewoners commissie van de Lodewijk van Deysselhof in Delft.
Een begin gemaakt van de website door en voor de bewoners van de Lodewijk van Deysselhof in Delft.
Een duidelijke menu en een beschrijving over Lodewijk van Deyssel.
Via de actualiteiten is er de keuze voor info over de Wijk of de Flat zelf.
Duidelijk en overzichtelijk was het motto hier.
Homepage van een 14-jarige voetbalfanaat   © 2002
Zijn naam houden we nog even geheim...
Een typische particuliere home-page waar we meer de mogelijkheden willen laten zien en uitproberen.
Litecad VOF   © 2001
Aan deze site is vroegtijdig gestopt door ons omdat de opdracht werd gewijzigd in een complete automatisering van de administratie wat wij destijds niet aankonden. Toch geeft dit voorbeeld wel een goed idee van wat er zoal mogelijk is.
Dit is echter meteen een goed voorbeeld wat ruim buiten de standaard prijs valt vanwege het grafische werk.
AANNEMER B.V.   © 2000
Een summiere opzet, meer een idee, voor een Aannemersbedrijf. Simpel en duidelijk is het motto hier.
van der ENDE B.V.   © 2001
Alleen de 'voorpagina' is hiervan beschikbaar.
Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via de contactpagina.
Dit is de HOME pagina van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit is een profielschets van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de VIRUS allerts van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit zijn de beschermings tips van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het Midden en Klein Bedrijf, samen met u als opdrachtgever, een doeltreffende website voor uw potentiŽle klanten maakt, tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs.Dit is de contact pagina met email formulier van Web Design & Support; een bedrijf dat speciaal voor het MKB een doeltreffende website kan maken en het onderhoud ervan kan verzorgen. Alles tegen een aantrekkelijke prijs.